07. 04. 2011.

Emina Jahović Sandal Preko "Gospodina" i Ognjena do "Pinka"!

Predstavljanje pjesme "Gospodine", nakon godinu dana cenzure, najavio je povratak Emine Jahović na ružičastu televiziju. Sinoć je gostovala kog Ognjena Amidžića i otkrila nam između ostalog dužinu nogu. Najavila je i emitovanje serije "Polje lala" na Pinku.

Turska serija “Polje lala” u kojoj Emina Jahović tumači glavnu ulogu, počinje da se emituje na televiziji “Pink” u ponedeljak 11. aprila. Gledaoce očekuje 80 epizoda popularne serije u kojoj je Emina debitovala kao glumica.

Eminin menadžer je potvrdio ovu informaciju: "Da istina je, “Polje lala” će uskoro početi da se emituje na televiziji "Pink". Interesantno je i to, da je prošlo gotovo godinu dana od kada je Emina Jahović poslednji put gostovala u "Ami G Show"u i kada emisija nije emitovana zato što je traka na kojoj je snimana emisija navodno pukla. Nakon godinu dana cenzure, popularna pevačica se u velikom stilu vratila na TV Pink, nastupom i izvođenjem dueta  "Gospodine" koji je otpevala sa Natašom Bekvalac. A sinoć i kao gost kod Ognjena Amidžića, gdje se, gle čuda, pojavio snimak sa famozne trake... "U drugom formatu" kako je neubjedljivo objasnio voditelj.

Gledaoci su imali priliku da čuju i vide fino i kurtoazno ćaskanje između Emine i Ognjena, ništa skandalozno ni posebno zanimljivo, sem podatka da su Eminine zgodne noge duge 110 centimetara...

Nema komentara:

Objavi komentar