10. 04. 2011.

Halid Bešlić Pjeva duetske, snima spotove i prži kafu!


Halid Bešić je pjevač sa najviše dueta u karijeri i svaki je doživio uspjeh. Za duetsku sa Legendama "Tamburaši tiho svirajte" snimljen je spot a mi vam donosimo slike sa snimanja. Osim dobre pjesme Halid je uspješan biznismen i ugostitelj, nakon benzinske pumpe i motela Halid prži kafu.
U etnoselu Stanišić nadomak Bijeljine Halid Bešlić i Legende snimili su spot za duetsku pjesmu "Tamburaši, tiho svirajte". Numeru je napisao Zoran Dašić, frontmen grupe, a realizacijom ovog video-klipa ostvarena je obostrana želja članova Legendi i popularnog pjevača da zajedno rade. Na snimanju su se družili, uživali u domaćim specijalitetima i zabavljali se uz dobru pjesmu i muziku.
Nakon uspjeha u muzičkoj karijeri, legendarni pjevač Halid Bešlić se upuštao u razne poslovne aktivnosti. On posjeduje benzinsku pumpu u Semizovcu, motel kod Tuzle, tvornicu za sušenje voća i povrća u blizini Mostara, a odnedavno ima i vlastitu pržionice kave "HB".

"Godine rada na estradi donose svoje, umor i stres, pa sam odlučio uložiti novac u druge stvari - rekao je Bešlić, koji je samo u renoviranje motela uložio 150.000 eura. Iako je nastupila kriza, Halid kaže da svi poslovi za sada idu solidno.
I pored uspjeha u trgovini Halid vrijedno snima nove pjesme, ali da ih bira sa posebnom pažnjom, jer, kako je najavio, povući će se s estrade, i to vrlo brzo. Stoga i ne čudi da se na vrijeme osigurao u svijetu preduzetništva.




Nema komentara:

Objavi komentar