10. 04. 2011.

Mili otkačio Cecu?

Iako su se svi nadali da će se u junu pojaviti dugoočekivani album Cece Ražnatović, izgleda da zbog novonastale situacije do toga neće doći. Kako pišu mediji Aleksandar Milić Mili koje je trebao da radi na Cecinom albumu trenutno završava neke druge stvari dok je kako reče Ceca na pauzi.

"Mili i Ceca su se nedavno pomirili i odlučili da obnove saradnju, pa je tako dobio zaduženje da radi skoro ceo album. Čak su zajedno preslušali numere koje je Ražnatovićeva sakupila u vreme dok nisu sarađivali, ali je Milić od većine odustao i rekao joj da želi da napravi album po svom ukusu. Sad kada je podignuta optužnica protiv Ražnatovićeve, Aleksandar je odlučio da sačeka da se razreši situacija", priča za Alo!, izvor blizak kompozitoru i dodaje da je Miliću trenutno glavna preokupacija nešto sasvim drugo.

"Ne razmišlja o Cecinom albumu, već priprema novo izdanje "Miligrama" i sada mu je to najbitnije. Nekim svojim bliskim saradnicima, kako se priča, objasnio je da ne želi da gubi vreme i novac, pošto je pitanje kada će Ceca odlučiti da uđe u studio i kako će se situacija uopšte razrešiti".

"Nisam ni počeo da radim na Cecinom albumu! Kada bude mogla, krenućemo, jer to sve zavisi od situacije u kojoj je trenutno", rekao je Mili i time završio razgovor.

Nema komentara:

Objavi komentar