06. 05. 2011.

Danilo: Nataša je mene varala !

Danilo Ikodinović kaže da tek nakon razvoda od Nataše Bekvalac zna da ga je varala tokom braka i da je sa njenim novim dečkom Ljubom Jovanovićem u super odnosima!


Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović kaže da njegova bivša supruga pop pevačica Nataša Bekvalac nikad nije želela da prizna da je pogrešila, a da se na sve priče koje je čuo o njoj kroz plač klela kako su neistinite.
Njene izjave da joj Danilo nedostaje i da je želela da se pomire, ironično je rekao:
- Hahaha. Da, naravno da joj nedostajem. To je još jedna njena priča kako bi opet ispala neka žrtva ili šta… - kaže Danilo, a na pitanje da li je istina da ga je Nataša varala, kaže:
- Pa da – rekao je Danilo, ali je istakao da nije znao ništa o tome: - Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad sam siguran da je tako, verujte mi.
Danilo je bez problema prokomentarisao i Natašinog novog dečka, i kaže da je Nataša želela da stopira objavljivanje zajedničkih fotografija sa Ljubom Jovanovićem koje su nastale u jednom novosadskom klubu:
- Napravila je scenu da bi stopirala te fotke, kao valjda da ih ja ne bih video, a mene boli uvo. Kad se vidim sa ljubom, izgrlimo se. Ja se s Ljubom gotivim, znamo se od ranije i stvarno nemam ništa protiv dečka - rekao je Dača za Puls.

Nema komentara:

Objavi komentar